06
mei
2019

Werkzaamheden N381

In de komende periode vinden veel werkzaamheden plaats rond de N381. Hieronder staan de werkzaamheden genoemd die overlast veroorzaken voor fietsers en automobilisten tussen Makkinga en Oosterwolde:

 

Fietspad Tsjonger

  • Vanaf maandag 6 mei t/m vrijdag 17 mei 2019 is het fietspad bij de Tsjonger afgesloten. Fietsers worden omgeleid via ’t Hoogezand en de Drie Tolhekken.

 

Viaduct Nanningaweg/Drie Tolhekken

  • Het fietspad ter hoogte van het viaduct Nanningaweg/Drie Tolhekken is van 20 mei t/m 14 juni 2019 afgesloten in verband met de voorbereidingen en afbouw van de liggers.
  • Van 27 mei t/m 31 mei 2019 worden de liggers van het viaduct Nanningaweg/Drie Tolhekken aangebracht. Het autoverkeer kan gewoon doorgaan, wel zorgen verkeersregelaars er door middel van verkeersstops voor dat de liggers geplaatst kunnen worden.

 

Parallelweg Buttinga

  • De nieuwe parallelweg Buttinga moet aangesloten worden op de bestaande parallelweg waardoor deze twee dagen wordt afgesloten. Dit is gepland van 24 juni t/m 28 juni 2019.

 

Voor meer informatie zie https://www.fryslan.frl/n381/afsluitingen_42608/

 

Dit bericht delen? Vooral doen!
Laswedstrijd
Woensdag 10 april zijn Jelmer van Houten B4P en Robbert Siemonsma naar de haven van Rotterdam gereisd om mee te doen aan de Nederlandse kampioenschappen lassen. In totaal mochten 13 leerlingen uit heel Nederland meedoen aan de kampioenschappen...