05
juni
2012

Via het Stellingwerf College korting op software

Op Slim.nl vindt u allerlei producten om thuis een complete mobiele (school)werkplek in te richten. Enkele namen van aangeboden softwareleveranciers zijn Microsoft, Adobe, McAfee, Symantec, Corel en Quark. Naast software verkoopt Slim ook notebooks (o.a. van Apple, HP en Toshiba), games, tijdschriften, boeken, tassen, etc. Slim stuurt uw bestelling, gratis, binnen 24 uur op naar uw huisadres.

Het Stellingwerf College onderschrijft het belang van legale software. Alle software die binnen onze instelling wordt gebruikt is legaal en veelal aangeschaft via Slim.nl.

Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer leerlingen/studenten en docenten/medewerkers voor hun werk of studie (thuis) gebruik maken van diverse softwareprogramma’s. Soms wordt hier gebruik gemaakt van illegale en/of onderhands verkregen kopieën. Veel mensen vinden de legale pakketten te duur om aan te schaffen. 89% van de onderzochte groep is echter bereid legale software te kopen, als het tegen een redelijke prijs is. In deze behoefte voorziet de softwareleverancier voor het onderwijs Slim.nl.

Aanmelden is gratis. U dient te beschikken over een mailadres van het Stellingwerf college.

1. Surf naar www.slim.nl
2. Klik op ‘Aanmelden > Nieuwe klant’
3. Selecteer uw school, vul uw gegevens in.

U ontvangt nu direct een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee heeft u toegang tot slim.nl!  Meer informatie? Surf naar www.slim.nl.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Interview NOS
In het kader van de aangescherpte exameneisen bezocht een verslaggever van het NOS radio journaal onze school om te onderzoeken wat het Stellingwerf College doet om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende examen....