11
december
2012

Stellingwerf College in actie voor de voedselbank

Op 21 december 2012 organiseert het Stellingwerf College met de hele school een kerstmarkt voor  de voedselbank Ooststellingwerf.
De kerstmarkt wordt een markt in de breedste zin van het woord. Er zijn diverse activiteiten die te maken hebben met kerst. Tussen twee gebouwdelen worden kramen opgesteld waar kerstspullen en etenswaren te koop worden aangeboden. Daarnaast zijn er in de school tal van sportieve, muzikale en theatrale activiteiten. Een kerstontbijt, een schoonheidssalon, een zaalvoetbaltoernooi, een spooklokaal, diverse muziekoptredens.
Zelfs een rondje op een paard rond het gebouw behoort tot de mogelijkheden. Alles natuurlijk tegen een geringe vergoeding voor het goede doel.


De kerstmarkt wordt gehouden tussen 08.30 uur en 11.00 uur. Familie van leerlingen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en wellicht ook aan activiteiten mee te doen of zelfgemaakte producten te kopen. Ook de omwonenden en de kinderen van de basisscholen zijn van harte welkom. 
In de aula van gebouw B is er eerst een kerstontbijt van 08.30 uur tot 09.30 uur, waarvoor je kunt inschrijven. Daarna muzikale programma-onderdelen, o.a. karaoke.

Tussen gebouw B en gebouw C zijn tien kerstkramen en een tent, waarin allerlei etenswaren en kerstspullen worden aangeboden.

In gebouw C zijn de meeste activiteiten te bewonderen: van spooklokaal tot LAN-party, van veiling tot bioscoop.

In gebouw D kan men luchtdrukschieten of een schoonheidsbehandeling ondergaan. In de keuken van dit gebouw vindt ook de oliebollen- en warme chocolademelkproductie plaats. De oliebollen en chocolademelk wordt in één van de kramen tussen gebouw B en C verkocht.

In gebouw E vindt het zaalvoetbaltoernooi plaats onder leiding van de gym-docenten. 

Om 11.30 uur wordt het ingezamelde bedrag direct bekend gemaakt. 

Hopelijk tot ziens op vrijdag 21 december vanaf 08.30 uur,
Hartelijke groeten, kerstcommissie Stellingwerf College (voor inlichtingen: Astrid Staal en Linda Rinsma, tel. 568500) 

Dit bericht delen? Vooral doen!
Friese Fiets APK
Ook dit jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland in de periode van 1 oktober tot 31 december 2012 de campagne Friese Fiets APK. De Friese Fiets APK houdt in dat er op zo veel mogelijk scholen in het voortgezet onderwijs fietskeuringen uitgevoerd...