14
maart
2018

Regionale laswedstrijd

Afgelopen woensdagmiddag, 14 maart, hebben Fabian ter Schuur en Jordy Baron het Stellingwerf College mogen vertegenwoordigen op de regionale laswedstijd voor Friesland, Drenthe en Groningen in Veendam. Jordy Baron is derde geworden en Fabian ter Schuur is als tweede geëindigd. Een prestatie waar we als school trots op mogen zijn zeker wanneer je weet dat er ook scholen meedoen waar leerlingen hele dagen aan het lassen zijn. De leerlingen van de praktijkopleiding lassen.
De eerste en tweede plaats mogen het Noorden vertegenwoordigen bij de landelijke wedstrijden. Fabian is als tweede geëindigd en hij wordt afgevaardigd naar de landelijke wedstrijd op 29 maart in Nieuwegein.
De afdeling beroepsgericht is ontzettend trots op de leerlingen maar ook op Robert Siemonsma want dit is de tweede keer op rij dat we naar de landelijke wedstrijd mogen. Fabian en Robbert alvast heel veel succes toegewenst voor de landelijke wedstrijd op 29 maart!

Dit bericht delen? Vooral doen!
Goethe Duits diploma’s op het Stellingwerf College
Afgelopen week hebben 6 leerlingen van het Stellingwerf College hun Goethe diploma voor Duits in ontvangst genomen, een diploma dat voldoet aan het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen. Naast het schrijven en lezen in het Duits...