23
februari
2023

Radioprogramma maken voor Odrie

Leren = Eindeloos

Leren = Eindeloos is een project van het Stellingwerf College, waarbij leerlingen uit klas een en twee zich op kunnen geven voor een cursus die anders is dan waarvoor ze iedere dag naar school gaan. Drie leerlingen gaven zich op voor de cursus Radio Maken bij Odrie. In principe voor vier keer 1,5 uur op de vrijdagmiddag, maar ze gingen een radioprogramma maken en hadden te weinig tijd, dus werd er, zonder morren, nog een vrijdagmiddag aan vast geplakt. Enthousiast gingen de leerlingen Tijn, Jille en Dishanyra aan het werk om te leren hoe je een radioprogramma maakt. Onder leiding van Marry Vos, van het nieuwsprogramma op donderdagavond, en technicus Andries Oppersma , werden interviews afgenomen en muziek uitgezocht.

Op zaterdag 25 februari van 12.00-14.00 uur kun je beluisteren wat zij voor elkaar gemaakt hebben.

Radio Odrie via de stream op de website www.omroepodrie.nl

In verband met het lostrekken van een kabel, op de uitkijktoren in Appelscha, is de zender nu dus alleen via de stream te beluisteren.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Blik op de muur
Blik op de muur Op 21 februari heeft Anja Fricke gastlessen verzorgd aan de examenklassen mavo, havo en VWO. Anja is geboren in het voormalig DDR en bootste een les na uit de DDR tijd. De leerlingen vonden het erg leuk en werden er in...