11
april
2017

Presentatie-avond Sectorwerkstuk

Dinsdagavond 11 april presenteerden 45 derdejaars van de afdeling Mavo hun sectorwerkstuk aan de ouders. De onderwerpen waren zeer uiteenlopend van ‘bewaker in gevangenis Veenhuizen’ en ‘eenzaamheid onder ouderen’ tot ‘veroudering en dementie’ en ‘een trike maken’.  Voor onze school was deze presentatieavond een primeur. Of het volgend schooljaar weer wordt georganiseerd hangt af van de evaluatie die op dit moment onder de docenten wordt gehouden. De ouders reageerden in ieder geval positief. De leerlingen vonden het erg spannend maar ook leuk. De sfeer ‘s avonds was feestelijk te noemen.

De Leeuwarder Courant organiseerde dit voorjaar de verkiezing van het beste sector- en profielwerkstuk van Friesland. Het sectorwerkstuk van onze mavoleerlingen Deborah van Bekkum, Fleur Kuiper en Sanne van der Meer werd verkozen tot beste werkstuk van 2016. De drie dames hebben de ouderenzorg in Letland en Ooststellingwerf onderzocht. Voor hun onderzoek zijn ze zelfs naar Letland gereisd.

Foto’s: Marita Edema, laatste foto Leeuwarder Courant

Dit bericht delen? Vooral doen!
Musical Fame groot succes op Stellingwerf College
Leerlingen van het Stellingwerf College hebben de afgelopen week drie voorstellingen gegeven van de musical Fame. Het verhaal gaat over een theaterschool in New York, waar de studenten zich bekwamen in dans, zang en toneelspel. In deze...