30
november
2018

Leerlingen uit brugklas ontvangen Spark of the Month- award

Anke Hoekstra, Dieuwke Dijk, Hanne Bouma en Femke van Hunen uit V1L hebben afgelopen donderdag 29 november uit de handen van de voorzitter van Circulair Friesland de Spark of the Month- award ontvangen.

Hun ontworpen insectenhotel, in de vorm van de vijf gebouwen van het Stellingwerf College, sloot prachtig aan bij de doelstellingen van Circulair Friesland. Zij hebben hiermee vraagstukken rond circulaire economie en een duurzame maatschappij in het spotlicht gezet.

De Vereniging Circulair Friesland is een samenwerkingsverband waar alle gemeenten uit Friesland, bedrijsleven overheden en onderwijs zich inzetten voor een circulaire economie.

Elke maand kiest een wisselende jury met mensen uit bedrijfsleven en overheden de Spark of the Month, op basis van originaliteit, impact en frequentie waarmee scholen en opleidingen hun inzet op het gebied van Circulaire Economie en een Duurzame Maatschappij laten zien.

 

Dit bericht delen? Vooral doen!
Sfeerimpressie Stellingwerf College
Leerlingen hebben verschillende talenten en mogelijkheden. We zien het als onze taak om iedere leerling in de gelegenheid te stellen zich te ontplooien. Ons voornaamste doel is het bieden van goed onderwijs waarbij we rekening houden met...