20
maart
2018

Leerlingen Stellingwerf College doen mee aan tentoonstelling

 

Op woensdag 28 maart 2018 vindt de officiële opening van de Arts eXpression XXL plaats in De Harmonie in Leeuwarden. Onze school doet samen met de andere 6 scholen van Pompeblêd mee aan deze kunstexpositie. De expositie wordt georganiseerd in het kader van Culturele Hoofdstad van Europa en heeft als thema ‘Verbinding’.

 

De deelnemende leerlingen geven op woensdag 28 maart een korte presentatie (pitch). Na de pitches wordt er om 16.00 uur een winnaar onderbouw en bovenbouw bekend gemaakt met het mooiste/beste kunstwerk. Na de bekendmaking wordt de expositie officieel geopend door Oeds Westerhof, Directeur Stichting Europese Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018.

 

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiële opening op woensdag 28 maart van 16.00 – 16.30 uur in de foyer van De Harmonie (Ruiterskwartier 4, Leeuwarden). Je deelname doorgeven kan via het contactformulier op www.piterjelles.nl/artsexpressionXXL.

Leerlingen van onze school die meedoen zijn:

Daan Miedema 1G
Dagmar Gorter 1L
Mees Vries H4
Manon ten Hoor H4

 

Dit bericht delen? Vooral doen!
Finale dichtwedstrijd ‘Dichter bij 4 mei’
Afgelopen zaterdag 17 maart vond de finale plaats van de dichtwedstrijd ‘Dichter bij 4 mei’. Tien finalisten streden om dat felbegeerde plekje op de Dam op 4 mei van dit jaar. Maar liefst vijf van die tien finalisten waren...