04
november
2016

Korte weergave voorstelling 'Het paard van Troje'

Ruim 600 belangstellenden waren op 3 en 4 november aanwezig bij de voorstelling ‘Het paard van Troje’, een van de bekendste verhalen uit  de Griekse mythologie.

Het verhaal vertelt hoe belegerende Grieken erin slaagden om Troje binnen te dringen door zich te verstoppen in een reusachtig houten paard, dat door de nietsvermoedende inwoners van Troje binnen de stadsmuren werd gehaald. Dit werd hun eigen ondergang. In anderhalf uur tijd werden onder de professionele leiding van de mensen van het Jeugd Dans Theater de dansen ingestudeerd en met de hulp van vele docenten en vrijwilligers werd er aan het decor, de kostuums en de grime gewerkt.

Mocht u de voorstelling gemist hebben, of nog een keer wilt nagenieten, dan kunt u naar deze korte compilatie kijken.

Beide avonden waren een ontzettend succes. Een veelgehoorde reactie was dat het bijna niet voor te stellen is dat er in zo’n korte tijd zoiets groots kan worden neergezet. De leerlingen hebben een onvergetelijke dag gehad.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Leerlingen ontwikkelen nieuwe snack
De afgelopen periode zijn alle O&O-leerlingen uit de tweede klassen bezig geweest een nieuw product te ontwikkelen voor VHC Actifood B.V.. Afgelopen week hebben ze hun product voor een jury gepresenteerd. Maite de Groot, Britt...