16
juni
2021

Isa Commelter winnares tekenwedstrijd

Ook dit schooljaar hebben de tekenleraren een tekenwedstrijd uitgeschreven voor de periode dat de school gesloten was. Opdracht: ontwerp een origineel kalenderblad voor een maand naar keuze. De tekst en de afbeeldingen moesten goed bij elkaar passen, maar ook bij het jaargetijde.

Isa Commelter heeft gewonnen met haar kalenderblad voor de maand maart. Zij laat zien dat maart een feestelijke tijd is van groei, op een originele manier weergegeven door verschillende potjes met de dag erop waarin verschillende plantjes tot groei komen. Isa heeft een luxe aquarelkleurpotlodendoos t.w.v. €30 gewonnen.

Een aantal deelnemers hebben een ontwerp gemaakt dat qua uitvoering, originaliteit, techniek, creativiteit, enz. bijzonder werd gewaardeerd door de tekenleraren. Zij krijgen een doos oliepastelkrijt cadeau evenals een eervolle vermelding: Ivaya Otter, Renske de Jong, Rosamarijn Broersma, Silke de Jong, Elske Dijkstra, Femke Dijkstra, Laura Boersma, Lisa van Daatselaar, Noa Meijer, Imke Regnerij, Yinthe Notenbomer, Eline Renskje Borger, Leonie Brinks en Anton de Vos.

Iedereen die heeft meegedaan aan deze tekenwedstrijd krijgt een tekenset cadeau. Deze kun je krijgen bij je tekendocent.

Bij dit bericht zie je de tekening van Isa Commelter als hoofdafbeelding en onder dit bericht de tekeningen van  respctievelijk Roosmarijn Broersma, Renske de Jong  en Yinthe Notenbomer 

Dit bericht delen? Vooral doen!
O&O meesterproef eindpresentaties
De examenleerlingen van O&O hebben op donderdag 25 april en vrijdag 26 april hun eindproducten gepresenteerd aan opdrachtgevers en expertbegeleiders. Bij het vak O&O kunnen de leerlingen in de bovenbouw zelf hun projecten grotendeels...