07
juni
2018

informatie over de examenuitslag

Informatie over de examenuitslag:

Bekend maken uitslag eerste tijdvak
Alle kandidaten worden tussen 15.15 en 16.00 uur persoonlijk gebeld. Daarna worden ze feestelijk ontvangen in de aula en wordt aan hen een voorlopige cijferlijst uitgereikt.

Aanmelding tweede tijdvak
Aanmelding opgave tweede tijdvak op donderdag 14 juni tussen 9.00 en 12.00 bij de examensecretaris. Nog dezelfde dag worden de examenkandidaten voor het tweede tijdvak aangemeld. De herexamens vinden plaats van 18 juni t/m 21 juni.

Uitslag tweede tijdvak 
De uitslag van het tweede tijdvak zal op vrijdag 29 juni bekend worden gemaakt. Deze uitslag wordt bepaald door de schoolleiding; er vindt geen vergadering meer plaats. 
Nadat de uitslag is vastgesteld worden de kandidaten direct gebeld, indien gewenst door de mentor of de eerste corrector. De leerlingen die een herkansing hebben gedaan voor een hoger cijfer, kunnen vanaf 12.00 uur hun cijfer bij de receptie opvragen.

Diploma-uitreiking

De diploma-uitreikingen zijn op de volgende data gepland:

maandag 2 juli aanvang 16.00 de profielen NG/NT

aanvang 19.30 voor de profielen CM/EM

dinsdag 3 juli aanvang 19.30 uur basis/kader

woensdag 4 juli aanvang 19.30 uur voor mavo

donderdag 5 juli aanvang 19.30 uur voor vwo

Dit bericht delen? Vooral doen!
Stellingwerf College vaart mee met Pride Leeuwarden
Zevenentwintig boten hebben afgelopen zaterdag meegevaren met Pride Leeuwarden. Op een feestelijke en kleurrijke manier is daarmee de boodschap overgebracht: ‘Iedereen is goed, zoals hij of zij is’! Dit jaar, mede omdat Leeuwarden...