24
maart
2023

Grote muziekavond

Vrijdag 24 maart kon voor het eerst sinds 2020 de Grote Muziekavond worden georganiseerd. De slagwerkgroep van Kunst & Coo onder leiding van Henri de Boer beet het spits af. Heel bijzonder was het openingsnummer Harry Stiles’ “As it was” vanwege het eigen arrangement van slagwerker Rubin de Jong. De diversiteit van slaginstrumenten was overweldigend en het samenspel superieur.

Dansdocent Brigitte Hoogkamp zette vervolgens met verschillende dansgroepen een aantal spectaculaire acts neer. De laatste nummers voor de pauze werden door diverse instrumentale solisten ingevuld.

Het deel na de pauze werd geopend door de Oekraïense zangeres Natalia Gryschenko, die met haar klassiek geschoolde stem een indrukwekkend optreden ten beste gaf. Jurgen Westra sloeg met zijn virtuoze gitaarspel een brug naar het afsluitende deel, waarin diverse bandjes, samengesteld door Arjan Buter, hun muzikale kunnen ten beste gaven.

De volle zaal hielp deze Muziekavond tot het maken van een zeer geslaagd evenement.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Scholierenverkiezingen op het Stellingwerf College
Als het aan de scholieren van het Stellingwerf College ligt, wordt BBB 15 maart de winnaar van de Friese Provinciale Statenverkiezingen. Dinsdag deden de leerlingen uit de bovenbouw vmbo, mavo, havo en vwo van het Stellingwerf College mee...