14
december
2016

Gezellig kerstdiner voor ouderen bij Stellingwerf College

OOSTERWOLDE – Traditiegetrouw hebben de Tafelronde Ooststellingwerf en het Stellingwerf College samen een kerstdiner voor ouderen gehouden.

Op woensdagavond 14 december werden de ouderen op het Stellingwerf College in Oosterwolde gastvrij ontvangen. Meer dan zestig ouderen hebben genoten van een gezellig kerstdiner.

De ouderen die zelf geen vervoer hadden, zijn van huis opgehaald en aan het einde van de avond weer veilig thuis gebracht door de leden van  Tafelronde Ooststellingwerf. Op het Stellingwerf College werden de ouderen ontvangen door gastheren en gastvrouwen uit de derde klas van het VMBO. Zij voerden deze taak uit in het kader van hun maatschappelijke stage.

In een sfeervol aangeklede zaal werden de ouderen ontvangen met een kopje koffie en na een korte opening hebben de leerlingen van de VMBO afdeling Zorg&Welzijn de eerste gang, een heerlijke soep, opgediend. Vervolgens werd de hoofdgang opgediend waarna het diner afgesloten werd met een dessert en koffie.

Het eten, de aankleding van de zaal en de bediening werden volledig verzorgd door de leerlingen van de VMBO-afdeling Zorg & Welzijn van het Stellingwerf College. Het geheel was voor hen een onderdeel van het examenen er werd door de jongeren eveneens genoten.

De avond werd afgesloten met een gezellige bingo onder leiding van de Kerstman. Voor een ieder was het een sfeervolle en onvergetelijke avond.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Heeft u een zoon of dochter in groep 8 van de basisschool?
Dan staat u binnenkort samen met uw zoon of dochter voor de keuze naar welke school voor voortgezet onderwijs uw kind zal gaan. Een belangrijke keuze want het gaat om de toekomst van uw kind. Bij de schoolkeuze spelen verschillende...