06
november
2012

Friese Fiets APK

Ook dit jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland in de periode van 1 oktober tot 31 december 2012 de campagne Friese Fiets APK. De Friese Fiets APK houdt in dat er op zo veel mogelijk scholen in het voortgezet onderwijs fietskeuringen uitgevoerd worden. Dagelijks fietsen grote aantallen leerlingen van en naar onze school. Dit jaar nemen de brugklassen van het Stellingwerf College deel aan de actie op maandag 5 november 2012. De Friese Fiets APK geeft onze leerlingen de mogelijkheid om op een veilige fiets deel te nemen aan het verkeer.

Wat houdt de Friese Fiets APK in?
De Fiets APK houdt in dat een VVN vrijwilliger samen met André de Vries (Profile Oosterwolde) een gratis fietskeuring uitvoert volgens een specifieke keuringslijst. De leerlingen ontvangen een sticker en een leuke gadget wanneer hun fiets goedgekeurd is.

In de maanden november en december zal de politie extra controleren op fietsverlichting op de toegangswegen naar school.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Lancering CanSat groot succes!
Vrijdag 21 september werd de CanSat, gebouwd door leerlingen van Atheneum 6, gelanceerd op de militaire basis ASK in ’t Harde. Samen met 16 scholen uit heel Nederland werd het Stellingwerf College uitgenodigd voor de lancering van de...