07
november
2016

Fietscontrole op 14 november

Ook dit jaar organiseert Veilig Verkeer Nederland in de periode van 3 oktober tot 31 december 2016 de campagne Friese Fiets APK. De Friese Fiets APK houdt in dat er op zo veel mogelijk scholen in het voortgezet onderwijs fietskeuringen uitgevoerd worden. Dagelijks fietsen grote aantallen leerlingen van en naar onze school, waaronder uw zoon of dochter. Helaas gebeurt dat nog te vaak op een ondeugdelijke fiets: geen werkende verlichting of reflectie en slechte remmen zijn de meest voorkomende gebreken.

Dit jaar nemen wij als school deel aan de actie op 14 november 2016. De Friese Fiets APK geeft uw kind de mogelijkheid om op een veilige fiets deel te nemen aan het verkeer. Samen kunnen wij hiervoor zorgen!

Alle ouders van de brugklasleerlingen hebben via de mail een checklist ontvangen met daarin de punten waarop de fiets gecontroleerd zal worden.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Het paard van Troje op het Stellingwerf College
Donderdag 3 en vrijdag 4 november stond het Stellingwerf College, volgens de traditie, in het teken van dans en muziek van het Jeugd Dans Theater uit Wijchen. Tien brugklassen, tientallen hulpouders, onder- én bovenbouwleerlingen uit alle...