30
september
2022

Drie leerlingen K4Zorg en Welzijn naar het ‘Vraag Elkaar Café’

Afgelopen vrijdag, 30 september,  is mevrouw Keuning met drie toppers uit K4 Zorg & Welzijn naar het ‘Vraag Elkaar Café’ in het gemeentehuis van Oosterwolde geweest. Deze bijenkomst werd georganiseerd om mensen met elkaar in verbinding te brengen, elkaar te ontmoeten en vriendschappen aan te gaan. De opkomst bleek overweldigend. Na een hartelijk welkom konden de deelnemers meedoen aan diverse workshops. Onze leerlingen gaven handmassages en lakten nagels.

Shae, Nadia en Djaena hebben heel veel deelnemers in de watten gelegd en mooie gesprekken gevoerd. Shae bood zich vrijwillig aan bij de demonstratie van de dans waar de middag mee afgesloten werd.

Een aantal mensen heeft al een afspraak gemaakt om elkaar opnieuw te ontmoeten. De leerlingen en mevrouw Keuning zijn blij dat zij deel uit mochten maken van deze geslaagde middag!

Dit bericht delen? Vooral doen!
Hackaton energievraagstuk
Op 15 en 16 september vond op school een Hackathon plaats, een scholenchallenge ‘Wij hebben de toekomst’. Een hackathon is een soort snelkookpan… onder hoge tijdsdruk kun je veel mooie dingen bereiken. Die tijdsdruk zorgt...