05
juni
2012

Belangrijke spreekuren

In dit nieuwsitem staat informatie over de belangrijke spreekuren die voor leerlingen op onze school gehouden worden.

GGD Fryslan
Er is een leerlingenspreekuur van de schoolarts mevr. Jolanda Roelofs en school verpleegkundige mevr. Sybrich Boersma ingesteld. Zij houden beiden twee keer per maand spreekuur op de woensdagochtenden van 8.30-12.30 uur voor de brugklas. Leerlingen kunnen daar zonder afspraak terecht. De AH tweede klassen worden opgeroepen door de verpleegkundige.

Schoolmaatschappelijk werk
De schoolmaatschappelijk werkster  Froukje Laanstra zal  zich binnenkort voorstellen in de klas.
Spreekuur:  donderdag 13.00-15.00 uur

VNN
Richard Akkerman van Verslavingszorg Noord Nederland heeft spreekuur op dinsdag 11.00-13.00 uur. Leerlingen, ouders en personeel kunnen daar terecht voor vragen over gok-, drugs-, en alcoholverslaving.

Politiespreekuur
Rene de Waal van politie Oosterwolde heeft spreekuur op maandag. Tijdstip wordt binnenkort nader bekend gemaakt. De aanmelding gaat via de afdelingsleider.

Leerplichtambtenaar spreekuur
De leerplichtambtenaar is een keer in de maand aanwezig om gesprekken te voeren met leerlingen die regelmatig te laat in de les zijn. De afdelingsleider meldt de leerling aan voor het gesprek. De leerling wordt dan duidelijk gemaakt dat verzuim en te laat komen strafbaar is.

Dit bericht delen? Vooral doen!
Interview NOS
In het kader van de aangescherpte exameneisen bezocht een verslaggever van het NOS radio journaal onze school om te onderzoeken wat het Stellingwerf College doet om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het komende examen....