03
december
2020

Actie fietsverlichting

Op donderdag 03 december j.l. heeft de fietsersbond een zogenaamde guerrilla actie uitgevoerd. Met de donkere dagen en het slechtere weer wat hoort bij deze periode is het belangrijk dat de leerlingen goed zichtbaar zijn op de fiets. Helaas zijn er door de corona pandemie een aantal verkeerseducatie activiteiten afgeblazen. Gelukkig kon deze wel door gaan!

Tijdens de actie stonden drie leden van de fietsersbond, ondersteund door vijf atheneum leerlingen, langs de toegangswegen van school. Leerlingen die geen fietsverlichting hadden zijn op een leuke en toegankelijke manier aangesproken en hebben een verlichtingssetje gekregen. Om de actie nog meer onder de aandacht te brengen is er in de aula tijdens de pauze een film gedraaid. In deze film is de noodzaak van een goede zichtbaarheid op de fiets nog maar eens benadrukt!

 

Dit bericht delen? Vooral doen!
Dag van de Franse Taal
Op 12 november was het de dag van de Franse taal. De lessen voor Atheneum 1, Mavo en Havo 2 stonden in het teken van ‘le cinéma français’. De leerlingen hebben een remake gemaakt aan de hand van een Franse film die...