26
januari
2021

Aanmelden Open Dag Stellingwerf College

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij het Stellingwerf College. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om met je ouders/verzorgers tijdens de open dag een bezoek te brengen aan onze school. Gelukkig kun je ook op andere manieren kennis maken met onze school.

We hebben een online programma gemaakt waarmee jij en je ouders/verzorgers thuis onze school beter kunnen leren kennen. Je kan speeddaten (via Teams) met een brugklasleerling en een mentor.

Kijk online rond, beleef de sfeer, maak kennis met docenten en los de prijsvraag op. Ben je benieuwd naar de beroepsgerichte vakken in het vmbo of wil je overstappen naar onze school om je havo af te maken?  

Meld je dan snel aan! Dinsdag 16 februari of woensdagmorgen 17 februari ontvang je een mail met een link voor deelname.

Voor specifieke vragen over het onderwijs, de begeleiding en ondersteuning kan met de brugklascoördinator en/of de orthopedagoog een afspraak gemaakt worden. Dit kan via de mail: ben.krause@stellingwerfcollege.nl

Wij hebben er zin in om jou en je ouders/verzorgers (online) te ontmoeten op 17 februari!

Jullie ook?

Klik hier om naar de groep 8 pagina te gaan

Dit bericht delen? Vooral doen!
Sfeerimpressie Open Lessen voor groep 8 leerlingen
Op woensdag 9 december konden basisschoolleerlingen uit groep 8 ervaren hoe het is om les te krijgen op het Stellingwerf College.  Er waren lessen techniek, tekenen, muziek en verrijkt vwo. De leerlingen waren vantevoren...