Digitaal aanmelden

Welkom

Voor het schooljaar 2023-2024 kunt u uw kind digitaal aanmelden via onderstaande knop. Dit aanmelden doet u altijd na het plaatsingsgesprek met de basisschool.

Om met de aanmelding van start te kunnen gaan dient u een account aan te maken. Nadat u bent ingelogd vult u alle stappen in.

Dit account wordt alleen gebruikt voor onze aanmeldingsprocedure. Wanneer deze volledig is doorlopen en afgerond zal dit account en de daarin opgeslagen gegevens zo snel mogelijk worden verwijderd. Voordat u begint met aanmelden is het handig om in ieder geval het burgerservicenummer van uw kind bij de hand te hebben.

Een toelichting bij de keuze school eerste keus/ school tweede keus:

  • u kiest voor school eerste keus als u uw zoon/dochter alleen bij het Stellingwerf College aan gaat melden
  • u kiest voor school tweede keus als u uw zoon/dochter ook al op een andere school heeft aangemeld en u wilt afwachten of uw zoon/dochter daar terecht kan

Let op: als u deze pagina via de telefoon bezoekt kan het zijn dat u de aanmeldbutton niet ziet. Klik in het witte veld onder deze zin en u komt dan alsnog in het aanmeldportaal. Lukt dit ook niet dan kunt u het beste aanmelden via de laptop of vaste computer.